No words..

" Om du undrar vad det är jag älskar hos dig så ver jag inte ärligt men jag tycker om den känslan när du bryr dig om mig och när du vill träffa mig. Jag tycker om den känslan jag får när jag är med dig men jag kan inte förklara vilken känsla jag får. Mina kompisar ycker jag borde göra slut med dig men varje gång dem säger såkänner jag att jag hade något som bara skriker din närhet. Älskar dig men vet inte vad hjälp mig genom att finnas där. Puss "

Jag har aldrig i hela mitt liv varit med om att en människa kan komponera ihop något.. så känslosamt, vakert och djupt på en fylla. Jag vet inte hur du gör det, ärligt talat.. Men på något vis är det som att du lyckas med att nå direkt in i mitt hjärta på en gång. Jag vet inte om du menar det, men jag hoppas verkligen, till 100% att du gör det.. För alla ord jag säger till dig, varenda litet "jag älskar dig", "Puss", "Du är fin" osv menar jag till 100%.. Annars skulle jag inte säga det. Du frågade vad jag älskar hos dig när du inte kan sätta fingret på det själv, heh. Hur ska då jag kunna? Det ända jag vet, är att varje gång jag inte är med dig så tänker jag på dig hela tiden, jag saknar dig och din närvaro, för det är något speciellt du utstrålar.. Jag tror det är kärlek och trygghet, men jag har inte riktigt kommit underfund med det än. Vet bara att varje gång jag är nära dig så slappnar jag av och låter mig själv bli den jag är på riktigt. Med dig är jag på riktigt. Det är värdefullt.
När jag är med dig så får jag också den där känslan som jag tror du menade. Jag känner igen den och jag kan inte heller säga vad det är, men den gör mig glad. Det går inte att beskriva det jag känner för dig eller varför, det bara är, precis som kärlek bara är. Man kan inte beskriva känslan kärlek och det är ingen idé för inga ord i världen kan beskriva det jag verkligen känner för dig. Kanske inte riktigt fick det förklarat vad jag känner för dig.. Men allt jag kan säga är; Jag älskar dig verkligen på riktigt.

sick n' tired

oh cheese.. Vet inte vad som har infekterat (vad hemskt det lät!) min kropp, men jag mår inte så bra. Gissar på att Jamal har smittat, mig, haha! Han sa att det skulle hända, men skitsamma. Ibland måste man offra sig, eller hur?

Har ialafall varit hemma de två senaste dagarna (måndag-tisdag) och inte gjort ett piss. Försökt med att bli frisk och jag mår lite bättre. Hoppas på att gå till skolan imorrn.. För jag vill hämta mina glasögon! Lite sjukt att jag ser fram emot något som andra tycker verkar jobbigt/hemskt/tråkigt osv. Men jag gillar glasögon. Har alltid gjort det tror jag och jag har alltid fått höra att jag passar i det.. Så varför tjura över det? Dessutom kommer jag må bättre med glasögon, eftersom jag har en otrolig huvudvärk när jag läser/sitter framför datorn eller något sånt. Det är lite jobbigt, så jag hoppas på att det blir bättre nu.. Det lär det förresten bli, för då slipper jag anstränga mina ögon och mitt stackars huvud. Ska bli riktigt skönt. Release..

I helgen var man ute på krogen då (i lördags) och det var en spännande upplevelse. Det var kul att iakta folk när dom struttade omkring och var sådär halfulla, samtidigt som jag hade hemskt ont i huvudet på slutet. Men vi åkte hem rätt så tidigt (vilket fick Jamals kompisar att protestera) men varken jag, lisa eller Jamal var så sugna på att stanna så länge.. Jag var iallafall bara sugen på en chillkväll liksom. Skulle jag vara ärlig så blev det nog lite för mycket musik för mig på slutet. Kände mig lite seg och ja.. Det var nog bra att vi åkte hem. Men.. Jag vet inte, krogen kanske är överskattad, men den kanske är det just för att man förväntar sig mer, vad vet jag. Hade inte stora förväntningar precis, tyckte det var chill med att vara med folk bara. Skönt att umgås liksom.

På söndagen så chillade jag hos Jamal hela dagen, ända fram till klockan åtta faktiskt. Det var mysigt. Vi såg på film.. Han spelade (som alltid, haha) och jag passade å att plugga lite på japanskan, som jag ändå inte var på på måndagen för att jag var sjuk. Lite dumt det där, men men.. Kan ju betyda att jag blir bättre än dom andra (lol, självförtroendet bara kom, okay?) på sa shi su se so, ta chi tsu te to. Men men. Vem vet, jag har lite svårt att lära in just nu känner jag, glasögonen behövs.
Men men, det var som sagt mysigt hemma hos Jamal, som alltid. Förundras över hans mamma som är en.. supermamma. Jag skojar inte. Hon är helt otrolig. Först var hon borta med hans två minsta bröder på fotbolls match. Sen kom hon hem och var kanske hemma en timme eller två (för att leta efter sin plånbok) innan hon åkte iväg till täljehallen med hans tredje yngsta brorsa. Hon kom tillbaka vid åtta och erbjöd sig att skjutsa hem mig. Helt sjukt.. Gissar på att min morsa aldrig skulle göra det, haha! Okay, någon enstaka gång..

Oh! Ska se Wall-E med Tg på torsdag. Han skulle dra med sig en tjejkompis, Matilda, också.. Milla och Simon kanske hänger på och eventuellt Jamal. Har vleat se den där filmen sen jag först såg reklam för den, den verkar vara hur söt som helst. mrrph. Ska bli mys.

OVER AND OUT!

i love you, i do. <3
Ja.. ibland kan man ju få till bra miner utan att veta, haha.

Obeskrivbar känsla..


my soul involved with yours. i'm like the water the flows in the river,
not able to change direction but with time create new ways.
.. I love you.

love