Några av världens finaste låtar..

Kan inte låta bli att lägga in mina favorit ballader/långsamma låtar.. Sitter och lyssnar på dem just nu och minns tillbaka till olika tider..

Something Corporate - Konstantine


The Gazette - Cassis


Sia - Breathe me


Regina Spektor - Fidelity


Miyavi - kimi no negai wo (when I wish upon you)


// Sakito

Skit också..

Förvirringen har krupit upp bakom ryggen på mig och anfallit lika tyst som en puma anfaller en bergsget och idag bara slog det mig; förvirringen.
Jag hatar att känna mig sårbar, förvirrad och alltmänt "uppe bland molnen" och jag är rädd ör att det håller på att bli så just nu. Kan knappt stava medan jag skriver det här, ni anar inte hur mycket "delete"-knappen får jobba just nu..
Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, vill inte vara hemma och känner mig som en liten fågelunge som står på kanten till boet och strax ska hoppa. Och samtidigt står man där med alla känslorna i en hink igen och vet inte vad man ska välja..
Har ni sett avsnittet i "Simpsons" när Mr. Burns får reda på att han har alla sjukdomar man kan tänka sig, och just därför blir han inte sjuk, för de "kloggar" igen dörren? Ungefär så är det med mina känslor just nu och därför blir jag någon slags jävla zombie som bara .. Går runt, runt. Det är vid såna här tillfällen man verkligen vill veta vad man vill. Och därför är jag dödsdömd att klanta till det - som så många andra gånger.
Jag pratar och pratar med folk om det, men alla säger så olika, vilket gör mig ännu mer förvirrad.
Samtidigt så påminner minnet en om tider då man visste vad man ville, men då man bara var en zombie för att man trodde att det var sant och väldigt, väldigt bra. Man hade ingen personlighet, utan bara fanns för en annan och jag vet inte om jag vill hamna där igen. Kanske om jag hittar någon jag fortfarande kan vara mig själv med utan att oroa mig?
Norge skulle vara så lägligt nu.

hm.. like my feelings..

Var ute igår, med Hannis, Hevin, Lenita, Robert och Jonas (och så Liedberg) i Stockholm.
Kan väl säga att det inte riktigt blev som planerat, men det var mysigt så länge det varade.
Hamnade till slut hemma hos Max och sov där. Njöt av att få vara ifrån hemmet lite och pysslade runt i hans lägenhet när han jobbade idag..
Gudars skymning vad härligt det kommer att bli när man flyttar ut.
Är ändå ganska rädd för framtiden. Samtidigt som man vill bort så vill man vara kvar i tryggheten.
You can't have the cake and eat it all..
Fan, allt känns så fel.. Upp och ner.. Förvirrad..

// Sakito

oh.. uh..

Har inte skrivit på ett tag, nu igen. Har inte riktigt haft orken eller lusten.. Men nu tänkte jag skriva lite.

Uhm, i fredags var man först på Pretzeltown och kollade på Hannis Erik.
Innan det så hade vi fikat lite och uppdaterat varandra om livet. Mycket snurrar runt oss båda just nu, verkar det som om.
Jaja, iallafall så mötte vi Lisa och David där också och bestämde att vi skulle åka hem till David så han kunde få fixa sig och sedan hem till Gina efter det.
Så sagt och gjort, det gjorde vi. Först tog vi tåget till Järna, klev in i Davids kvaddade (trasiga) blå sportbil och körde till hans herrgård (skojar inte, det såg ut som det!) och spelade Wii medan han gjorde iordning sig. För de som undrar så spelade jag och Lisa One Piece. Höhö, skitkul!
Iallafall så åkte vi hem till Gina sen. Vi hittade dit efter några "om och men" och partyt började.. Med att vi åt pizza! Efter det började det på riktigt. Dock så tog jag och Hannis det lugnt, väntade å Hevin.. Och när hon kom så stängde vi in oss på Ginas rum för att spilla lite mer om livet.. Innan vi tog en mysig nattpromenad och hamnade till slut på en trottoarkant där vi satt och pratade i en timma.
Sen kom vi tillbaka hem till Gina igen och jag och Hannis bestämde att vi ville sova inne, dels för att Hannis absolut inte ville sova och dels för att jag hade bett Max om skjuts hem. Kan fortfarande inte förstå att han faktiskt gick med på det, men aja.
Vi somnade iallafall runt halv 3 och jag vaknade vid 8 av att det ösregnade ute. Alla som sov i tältet blev typ blöta.
Somnade dock om och vaknade vid halv tio igen, gick då upp med Hannis (en halvtimma senare) och åt frukost. Bestod av Coco Pops, något som jag inte ätit på SÅ länge att jag blev lycklig och åt två skålar.. Mums! Borde köpa hem det..
Vår skjuts kom efter min andra skål och jag och Hannis kilade ut för att hoppa in i bilen.
Blev hemskjutsad och njöt lite av att  vara hemma.

Resten av den dagen bestod av att hänga upp tavlor och handla med pappa.. Samt vara asförbannad för ingenting. Hormoner ni vet, hehe. Man har sina ups-and-downs liksom.
Var ute och gick med hundarna också, det gick åt helvete, så jag bestämde mig sedan för att se på film (Pirates 3) och sedan gå och lägga mig.

Vaknade, underligt nog, upp på rätt sida idag och gick upp vid åtta. Blev ju såklart väckt av både solen/ljuset och familjen.. Så det var ju bara att gå upp efter att ha vaknat 5 gånger. Så jag käkade frukost, klädde på mig och tog det riktigt lugnt.
Vid ungefär 12 så hörde Max av sig och sa att han var vaken. Så jag sa att det var bara att komma över, så vid ett någonting kom han och parkerade på vår uppfart. Han hälsade på min mor och steg in i mitt rum. TROR att han blev imponerad av mitt rum.. Men jag vet inte, haha!
Iallafall så glodde vi på film och pratade väldigt mycket. Är fortfarande inte klok på någonting känns det som, men vi får se..

Annars har det varit en lugnt dag, så som jag har planerat att de två närmasta dagarna ska bli också. Orkari nte riktigt med folk nu, har haft en människochock ett tag nu, så nu vill jag bara chilla lite och ta det lugnt ett tag. Behöver det för min själ.. Behöver fundera lite och avvakta med allt just nu, heh..

Jag och Lo, saknar den tiden då vi umgicks..


Åh, jag saknar så mycket folk från förr..
// Sakito