Solsken!

Oh, solen har varit uppe på himelen och strålat dom senaste tre dagarna nu och jag bara drar åt mig alla solstrålar jag kan få så gott jag kan för att vara glad och lycklig. Det underlättar faktiskt ganska mycket, även om monstret ligger och lurar på mig hela tiden.. men så fort skolan är slut så kommer det bli bättre. Kommer inte ehöva träffa en massa människor jag inte känner för att träffa osv.. Kommer bli skönt.

Igår var jag och Lisa nere på stan för att först se på när Hannis spelade på Kulturskolans dag. Hon är SÅ duktig min lilla Hannis! Hon både sjöng och spelade saxofon. Duktig flicka. Sen gick jag och Lisa runt för att kolla efter studentskor till henne. Hon fann ett par dugliga, men dom satt antingen för löst eller för hårt. Lite surt.. Aja, sen gick vi vidare till H&M och provade lite saker. Fann mig själv ett långt linne och en randig tröja. Väldigt nöjd. Sen köpte Lisa en BH på Kappahl och sen gick vi till Åhlens för att hitta ett par svarta leggings till mig. Efter det åt vi en glass i maren och HUR mysigt var inte det? Det fanns trumslagare på andra sidan (vid trappan) som trummade medan vi åt.. Sen åkte vi hem vid kanske halv 4-4 och på den där jädrans bussen fanns det en äcklig bålgeting! Den var säkert 6-7 cm stor! Så sjukt äckligt!
Aja.. Kom hem iallafall och tog det lugnt resten av dagen..

Idag så vaknade jag först vid 8 (konstigt fenomen som händer nu för tiden) och senare vid 10. Gick upp, åt min frukost och chillade litet innan jag gjorde ett mors dags kort till mamma. Hon blev tårögd.. Heh.. Sen åkte jag med henne och brorsan till mormor och morfar och sedan iväg till Coop för att handla.. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Städat lite har jag faktiskt gjort, hehe.. Har planerat hur jag ska göra om mitt rum sen när jag slutar skolan också. Hoppas det blir bra.. Det känns bra, så bra blir det nog, hehe..

Nä, nu ska jag kolla upp lite roliga låtar..
// Sakito

Drakbåtsrodden!

Idag var det då dags för den årliga drakbåtsrodden som alla 3:or i Södertäljes gymnasium får vara med och delta i. Tanken är ju då att man ska ro i en sjukt lång (för 22 personer max + en trumslagare) kanot, utformad som en drake på s åsnabb tid som möjligt. Men det är också en liten tävling i utstyrsel vid sidan om som man kan vinna i..
Vi tog oss an den utmaningen att fixa det där med utstyrsel riktigt ordentligt istället för att satsa på att vinna själva rodden, då vi från början var typ 16 pers som ville ro i klassen. Redan då kändes ju rodden like mjäkig, så vi bestämde oss för att komma på VÄRSTA grejen vi kunde göra när vi var där nere och spexade.
Vår idé blev till slut; Mimare. Och fy fan vad bra vi var!
Vi möttes i skolan vid 9 och fixade oss med smink & kläder. Sen gick vi ner i små grupper till stan och smög ut på marenplan. Folk tittade genast på oss när vi sprang omkring i helsvarta kläder, vitt smink i ansiktet och på händerna samt hattar (en del av oss iallafall) med pappersblommor i händerna som vi gladeligen delade ut till alla. Detta började vi med en timme innan själva rodden. Hela tiden, under denna timma så var vi helt tysta (förutom då vi pratade med varandra i viskläge) medan alla andra klasser körde på att vara så högljudda som möjligt.
Mitt i alltihopa så stannade vi till då och då och gjorde en s.k "Flashmob". Alla stod stilla en stund (vi blev utsatta för lite respektlösa trackasserier ibland, men det gick bra ändå) och började helt plötsligt sedan att röra på sig. Folk var så otroligt imponerade och roade av våran preformance att vi hade så sjukt kul!
Sen kom det till den där stunden så vi skulle ro, men vi bestämde oss för att ha kul och även om vi inte vann så var vi så otroligt bäst ändå!
Så vi fick den blå båten, klädde på oss flytvästar, klev ner i båten och rodde iväg. Lite instruktioner fick vi också och sen bar det av i full fart. Vi tävlade emot dansarna som var typ 22 i sin båt, medan vi var 12 som rodde då.. Och vi kom typ 2 meter efter dom! Är inte det så JÄVLA bra liksom? Tänk om vi hade varit 22 stycken.. Hah.. Men vi är ändå bäst, älskar min klass (iallafall dom som var med, haha) så jävla mycket just nu. Underbaringar.

Så nu kommer lite bilder;

Jag utklädd till mimare. (: Jag och Maria (som var en nätpirat)! En del av min klass!
Stilla nu. (; Sötnos Milla och jag! sötnosar!

Nu ska jag hitta på något annat. Tjollahopp!
// Sakito

Magasin 3

Idag så åkte vi upp till Stockholm för att gå på en utställning med Santiago Sierra. En spansk konstnär som tydligen vid senare år flyttat till Mexico City. Han håller på med väldigt politiska saker och därför är hans konst också väldigt politisk. En nutida konstnär upp i dagen!
Iallafall så tog jag bussen till staden för att hämta ut pengar, innan jag mötte upp med Robin och Hevin på stationen för at vänta p åSimon, som hade bil och erbjöd sig att skjutsa oss upp. Så vi åkte upp, lämnade pengar till sista måltiden och väntade sedan där en stund (lite i hopp om att vi skulle slippa regnet sen.).. Sen gick vi ner till stationen igen för att ta tåget till Stockholm, möta Ingrid och sedan åka en låååång buss-sträcka till Frihamnen. Under denna busstur så råkade busschauffören köra in i en stillastående bil och nocka av dennes backspegel. Busschaffisen stannade då, gick tillbaka, skrev en lapp och lade backspegeln vid bilen. Notera att bilen stod kvar när vi kom tillbaka, fortfarande med backspegeln av, hehe.
Iallafall så kom vi fram till Magasin 3, där vi hittade en inomhusplats att äta på (då inte Magasin 3 ville ha oss i sin kaféteria) innan vi bgav oss dit. Det roliga med allt det där var ju då att frihamnen är ett industriområde. Det var lite konstigt att hitta en konsthall där ute.. Men det var ok, förutom att Santiago Sierra i sig inte var så intressant faktiskt.
Det intressantaste vi fick se på hela utställningen var av en annan konstnär, som gjort ett ganska konstigt konstverk, som inte går att förklara så bra.. Heh..
Efter det så drog ialafall klassen iväg för att följa med Lollo och köpa teatersmink tills imorgon (drakbåtsrodden) och sedan åka hem. En speciell dag, minst sagt.

Min ilska ligger fortfarande över mig, och det hjälper INTe att jag får höra en massa mer skit om en annan skit. Det är sjukt jobbigt och min jävla klump i magen vägrar att gå bort. Jag har ingen som helst matlust och hatar typ allt och alla.. Det hjälper fan inte att det regnar heller och att skiten i fråga är dum i huvudet nog att inte fatta någonting.

Nej, nu måste jag skriva min projektrapport.
// Sakito