Jag gör som jag vill.

Jag fattar inte varför jag känner att jag behöver förklara mig till människor jag inte ens känner.. Men nu känns det som så, och då får det bli som så.
Jag har inte pratat med Jamal sedan början av Juni detta år. Just bara för att jag visste, från djupet av mitt hjärta, att det inte skulle funka att vi var vänner. Inte efter vad som hade hänt. Jag lämnade det och brydde mig inte. Problemet var bara det att folk började nämna honom runt omkring mig, säga att han hade frågat efter mig, frågat DEM hur JAG mådde. Varför gjorde han det? Jag har ingen aning och jag tror aldrig att jag kommer få svar på det. Medans jag - i andra hand - har inte nämnt NÅGOT om honom. Inte ens till hans vänner som jag träffat på.
I Augusti träffade jag Max, som jag har umgåtts med sen dess och jag har mått bra med honom. Max är en underbar kille som jag absolut aldrig vill släppa taget om vet jag nu. Han är en av de få människorna jag vet att jag vill hålla hårt fast vid, för även om han inte vet det så har han hjälpt mig mycket. Han får mig att tänka på andra saker - tänka om och le istället. Han har fått mig att glömma Jamal.
I lördags var vi på samma uteställe, för första gången på säkert.. Jag vet inte.. Flera månader. Ja, jag har undvikit att gå till ställen där han skulle kunna vara. Varför? För att jag inte orkar att vara runt honom, för att jag vet hur han är. Jag vill inte höra "Tja, hur är det med dig?!", som om ingenting har hänt. För jag kan inte låtsas som det, då ljuger jag för mig själv och sån är jag inte. När jag såg honom i lördags brydde jag mig inte - inte ett dyft. Jag hade kul, dansade och umgicks med mina vänner - som också råkar umgås med Jamal. Och efter det verkar folk ha fått det om bakfoten att jag har gått och kollat efter honom, men det gjorde jag inte. Han råkade bara sitta med Milla, Hevin, Alex, Elin osv.
Jag har gått vidare, vare sig folk vill tro det eller ej, men det gör mig upprörd att folk ska sitta och skriva meddelanden till mig om att jag dömmer både Jamal och Galina när vi går ut för första gången på samma ställe på flera månader - när jag egentligen bara försöker leva mitt eget liv. Att jag skrev att Jamal är en fegis är för att han hade samma dag gått till en av mina kompisar och frågat hur jag mått och när hon hade sagt "Fråga henne själv" så hade han sagt "Ja, jag måste bara ta till mig modet". Och ja, jag tycker det är fegt. Har sagt till honom att han bara kan komma och säga till mig som det är - vad han vill säga. Men han är helt enkelt för feg.
Jag vill leva mitt eget liv och jag ser framåt - inte bakåt. Jag ser framåt mot min Australien resa som jag kommer verkligen behöva nu känns det som. För just nu går det en massa skitsnack om mig överallt. Om att jag snackar skit om Galle, att jag hatar Galle, att jag ogillar Galle, att jag fortfarande tycker om Jamal osv. Men inget av det är sant, speciellt med tanke på att folket som säger det inte känner mig. Jag vet inte vilka det är som vill smutskasta mig eller varför, men jag måste bara få säga att jag vill leva mitt liv.
Jag vill sköta mitt - så får alla andra sköta sitt.
Mina vänner skulle aldrig ge sig på Jamal sådär, och det vet både han, jag och alla mina vänner.

Tack för att ni läser min blogg - ni som gör det. Men jag funderar på en bloggpaus. Är så grymt trött på att få höra "Du är si" och "Du är så" bara för att jag säger vad jag tycker och tänker. Jag vill bara vara ifred..

Imorgon ska jag se New Moon med Ellika.
Får se om humöret går upp igen.
// Sakito

Varför?

Ibland måste jag erkänna att jag blir upprörd när folk påstår säker om mig, speciellt de som inte känner mig. Jag kan framstå som en person som ''dömmer'' folk, men i verkligheten så är jag bara vaksam. I mitt liv har jag stött på många som har påstått sig vara en person men som visat sig vara en helt annan i slutändan. Därför har jag svårt att lita på folk. Jag måste bara få skriva att allt det här mellan Jamal och mig är mellan just honom och mig - ingen annan. Att folk vill lägga sig i tycker jag bara är dumt för ingen annan än vi två vet vad som verkligen har hänt - alltså detaljerna - och därför angår detta bara oss. Jag är inte arg på någon, och om jag skulle vara det så skulle det bara vara Jamal isåfall. INGEN annan. Jag har pratat med Jamal nu, efter en väldigt lång tid pga en grej som gjorde mig upprörd och han höll med mig - detta är mellan oss. Så nu ber jag alla som är ''bra vän'' med honom att hålla sig utanför detta. För jag orkar inte ha en till på mig som påstår sig fatta vem jag är, vad jag gör eller vad som hänt. För ingen annan vet bättre än jag och Jamal. Skriver från mobilen, därför är jag halvt om halvt kortfattad. Skriver mer imorgon, tror jag. // Sakito

@ Max's place.

Wow, vilken kväll. Den var spännande och väldigt.. Flängig? Lite pinsam (nästan) på ett hörn med fegisar och rädda personer.. Men skitsamma, folk får göra vad de vill. Jag tänker bara reagera utifrån hur andra reagerar. Är så trött på allt det här egentligen.. Stilen som folk använder emot mig, den är inte speciellt.. Rolig jämt. Tror man känner människor, men det visar sig att de inte ens känner sig själva.. Vilket gör att i slutändan så är alla förvirrade och.. Ja, det är svårt att förklara.. Kan iallafall säga; Jag äter inte upp någon om denne vill prata med mig. Säg det bara på rätt sätt så kan jag nog lyssna, jag är bra på det.

Men åter till kvällen! Började på Hamnmagasinets VIP hörna med Lisa och Ellika.. Sen kom Maxen och hans kompis.. Sen började det rulla in lite folk sådär.. men vart var Milla? Jo, på The Strip. Så dit fick vi dra för att lämna av hennes födelsedagspresent (får lägga in bild en annan dag på den).. Hon var så full att hon nästan inte fick upp påsen, men glad blev hon, haha!
Sen vart det dans, lite drinkar och halvskumma människor.. Men kul var det! Vissa gick tidigt, men jag, Lisa och Maxen stannade till halv 2.. Lisa tog 2 bussen hem och jag och Max tog en taxi. Somnade vid typ.. 3 kanske. Sen vaknade jag - pigg och glad - vid 11 och väckte Max.. Stackarn! Han fick iallafall kaffe.. Sen var det TV-spel som gällde? Haha, han brukar inte göra det, men kul var det. Fick påminna honom om att jag faktiskt inte kan bilprat. Well well..

Just nu väntar jag på att klockan ska bli kvart över 5 så att Hevin kan komma över, sen ska vi vänta på att Ellika kommer hem så jag kan hämta lite grejer från henne och åka hem och sitta på SKYPE med Hannis. Ska bli kul.
Sitter just nu i en "Lady Gaga" outfit - dvs BH och strumpbyxor.. Och en skjorta från Max på det! Chill.. Kommer inte orka klä på mig förrän Hevin hör av sig - ungefär.
Gjorde en underbar upptäckt igår; Min nyaste kjol har fickor! Trodde först att den hade gått sönder, men icke. Det gjorde mig lycklig, oh ja. Älskar fickor på kjolar.

Ah, har Max's lägenhet för mig själv och trivs som handen i handsken ungefär. Har tagit mitt sista kåvepenin piller mot halsfluss idag och känner mig riktigt lugn, trygg och sansad efter omständigheterna. Haha, tror att folk trodde det skulle bli upplopp igår, men jag kan behärska mig - tro mig. Det var skönt att få dansa igår. Röra lite på sig och glömma den där stressen över jobb som finns. Morbror ringde visserligen i veckan och frågade om jag ville ha ett jobb hos en kille som trycker tröjor. Varför inte? Behöver ju dra in lite stålar iaf innan jag drar.. Hoppas jag får det.

min outfit igår!
(Gammal bild, ni får en ny när jag har fått in dem från kameran.)


Nej, nu ska jag sluta skriva innan folk tröttnat!
// Sakito