Woo, Perth!

Idag var vi i Perth City och strosade runt, det var mysigt. Vi gick igenom arcadsen och kikade in i affärer så som Roc-Candy store, Cotton on och så vidare. Dock handlade vi inte så mycket, Gina köpte souvenirer och så vidare.. Själv köpte jag bara saker som jag verkligen behövde. Vi var väldigt trötta, men tog en cider på en engelsk bar och åt prinsess tårta som vi köpt på Miss Maud's, en kedja av "svensk" mat som finns här, och piggnade till lite. Dock åkte vi hem kort efter det. Mest bara för att vi var just trötta och inte orkade se mer. Varmt som tusan var det.
Väl tillbaka hemma så åt vi lite mat innan vi sjönk ner i våra sängar och glodde på TV.. Sen började vi pyssla ihop lite grejer i rummet. Nu är fönstret ovanför dörren helt igentäppt och vi har både en Kiwi och en Känguru på väggen, gjorda av tejp, samt lite foton så diverse saker. Det känns mer som hemma.

Vi har funderat på att åka tillbaka till östkusten, möjligtvis Sydney och kanske flyga hem därifrån istället, men tydligen kostar det att ändra biljetten så vi får se hur det går med det. Kanske åker vi bara dit i en vecka och har kul, och åker tillbaka till Perth igen för att flyga hem. Men vi får se som sagt. Vi har inte bestämt oss - än. Imorgon vet jag inte riktigt vad som är planerat, vi får se vad vi hittar på. Tydligen är det ledighet som gäller. Kanske gå och se en film. "The Tourist" har precis kommit ut och den verkar bra..

Bilderna funkar tydligen inte, det får komma en annan dag..

Kommentera här: