Good girl!

Jag tog bussen hem igår, sjukt stolt över mig själv! Kan ju säga att jag bara har hört dåliga saker om bussarna/tågen här, vilket är synd.. För det gör dem underskattade när de faktiskt går helt ok. Jag kom ju hem - även om det tog en dryg timma men det gör inget. Alla busschaufförer är trevliga och hjälper en så bra så så det känns helt lugnt. :)Köpte ett armband till mig själv igår, för att jag tyckte att jag förtjänade det - plus att jag vill ha något som verkligen påminner mig om Australien när jag åker hem.
Köpte ett likadant till min mellersta kusin - Ellinor - när jag fyllde år och de är väldigt roliga. Man kan ändra dem hur mycket man vill - beroende på hur mycket olika pärlor man har osv. Det är mysigt tycker jag.Vaknade upp idag - på min lediga dag - och mådde halvdant. Har en svag huvudvärk och täppt näsa plus hals. Hur kul är det liksom?? Men men, skönt att man är ledig iallafall.. Synd bara att vår air-con repairman sa att vi behöver köpa en ny del till vår heater först innan vi kan använda den... Poo.. Ah well, någon dag i framtiden innan det börjar bli varmt igen så kanske den funkar, haha.
Som sagt så är äntligen min biljett till Nya Zealand bokad också. Ser fram emot att träffa Gina igen! Åker från Perth den 15:e oktober och landar i Auckland den 16:e oktober sjukt tidigt på morgonen. Men det är ett direktflyg så det är skönt. Det var inte så stor skillnad på direktflyg och inte direktflyg.. Skulle ha kommit in ännu tidigare på morgonen om jag tog ett flyg som mellanlandade i Sydney så... Nej tack, haha!
Nu gäller det bara att spara alla pengar..
Troligtvis så kommer vi skaffa ett trådlöst internet hit och en hemtelefon, vilket kommer göra det enkelt för mig att ringa hem - wohoo! Så, det kommer bli enklare att kommunicera igen. :)
Nu kommer jag inte på något mer att skriva.. Fråga lite frågor vetja, det är alltid kul!

Light a fire..?

My oh my..
Sitter äntligen på min egna dator, med internet och skriver! Haha, det är en sån där "dongel" och den kostar på mycket, så jag ska fatta mig kort.
Jag har flyttat - som många kanske vet. Bor nu ungefär 40 minuter från Kalamunda och ca. 10 minuter från Midland - alltså närmare Perth. Dock går det typ en buss ut hit, men det gör inget - jag är glad ändå! Bor ju bushen nu, så det är lite spännande.
Jobbar på som vanligt på Paris Brest. Har fått lära mig kaffemaskinen (äntligen!) och gör nu kaffe ganska ofta faktiskt. Amy tycker jag är duktig som lärde mig den så fort. Valerie har slutat, och jag saknar henne som en gnu skulle sakna afrika om man landsatte honom på antarktis.
Ben är en rolig prick som jag skrattar mycket med. Han har sina hyss och jag finner dem underhållande. Han är mycket, mycket snäll måste jag säga (för de som är oroliga, hehe) och jag diggar honom starkt!
Jag har äntligen köpt min biljett till Nya Zealand, samt en ny mobil vilket gör mitt liv lite lättare. Försöker att inte shoppa så mycket innan jag åker (vilket är den 15:e oktober) så att jag ska ha lite pengar tills dess - men det är svårt.
Har börjat inse att jag saknar den svenska sommaren, men det kan bero på att det är is på vindrutan här på morgonen ibland. Vilket gör mig lite ledsen i ögat, men men. Saknar mina vovvar också och så vidare - you know.
Hmm.. Tror inte att det finns så mycket mer att berätta just nu. Ni får helt enkelt hålla ut med mina konstiga inlägg då och då. :)

Last couple of days in pictures. :)

Housie  view from my room!

Roomie!

living room!

Fonzie!

PARTYat the casino!

road to my house.

soccer game in northies

bonfire

Nu ska jag sova.
Skriver mer senare, någon annan dag.
Finns på mobilen.