Wednesday, 31 March 2010

Idag insåg jag två saker, när jag vaknade; 1) att jag snart har varit i Australien i en månad och 2) jag saknar väldigt lite i Sverige. Det var en ganska konstig känsla, men den har sakta runnit av under dagen, eftersom jag jobbade idag också. Men idag fick jag börja lite senare, vid 2 och jobba fram till 6. Det är det lite lugnare passet, eftersom Paris Brest mestadels bara har frukost, kaffe och lunch.
Dock så umgicks jag med Ellika, Renja, Duncan och Ash lite innan jag gick till jobbet.. Och gissa vad vi gjorde? Pannkakor! Dock amerikanska, men det var gott ändå. Käkade en massa innan jag gav mig av till jobbet faktiskt.. Lite för mycket tror jag till och med..
Jobbet var väldigt lugnt och stillsamt, inte mycket att göra och ibland fick jag öva på kassan.. Men mestadels var det att städa och såna grejer som gällde.. Och fixa iordning bord, för imorgon ska vi ha 20 gäster på frukost och gissa vad? Jag jobbar från 6.30! Kommer bli hur kul som helst - not. Hoppas på att få gå hem tidigare också, eftersom det är bestämt att vi ska iväg och shoppa.. Och att jag egentligen sluta fyra, men Amy sa att jag kan få gå tidigare om jag är snäll och det är jag ju! Haha, hoppas hoppas. Ska förhoppningsvis få in min lön också..

Varje dag när jag går hem runt 6 på eftermiddagen så har solen börjat gå ner och det är väldigt vackert att se, för man ser det från vägen som vi bor på.. Så idag tog jag tillfället i akt och tog kort på den vackra solnedgången åt er.

Tuesday, 30 March 2010.

Idag jobbade jag från 6.30 till 1. Fick gå upp tidigt som attans (typ 5) och klä på mig och äta och sånt.. Och tyvärr så har jag råkat tappat bort min mobil av någon dum anledning.. Jag vet vad ni tänker: "VA!? Har hon tappat bort sin mobil?! Hon som aldrig gör det!!!", eftersom jag aldrig tappar bort viktiga saker, men jo, nu har det hänt.. Tror att den är i antingen Tahs's eller Ellika's bil.. Bara att ha tålamod och se.. Trist att inte ha någon musik att gå till bara..
Iallafall så fick jag lära mig den såkallade "till";en idag, alltså kassan. Det var inte så svårt egentligen.. Men eftersom jag aldrig gjort det förut så var det lite förvirrande.. Men jag fick till det de flesta gångerna. Det svåraste var faktiskt pengarna. De har väldigt mycket mynt här. 5, 10, 20 och 50 cent och även 1 och 2 dollar.. Så det var lite jobbigt att ha koll på allt, men det gick bra.
Kom hem till ett tomt hus och ett paket som låg och väntade glatt på mig! Wie! Slet upp det direkt och hittade fyra filmer, ett födelsedagskort och en liten present. :) Tack mamma, pappa och brorsan. Jag blev jätteglad och jag tror att alla kommer bli överlyckliga över filmerna, de har väntat!There's nothing much I can do.

I've just got some bad news about some friends friend back in Sweden. All I can say is R.I.P, I didn't know you that well, I've only met you a few times but you seemed to be a really nice guy. I know you were loved by many of my friends and alot more people.. Whom I can't be there for right now, wich I wish I were. But I hope all those people knows that I'm here for them, online if they want to write something, just thoughts or anything. I'll try to be here for those people who want to just write it off and answer if they want to and vice versa..
I'm really sorry for your loss, hoping to somehow be ble to help you thru this..