Sunday, 30 May 2010.

Fyyy vad det var mycket folk på jobbet idag! Trodde jag skulle dö. Och allt gick SÅ långsamt för alla. Det var en halvtimmes väntan på kaffe (för Dominic fick otroligt många take aways och långa beställningar) och maten gick väl inte så bra heller för den delen. Dock fick jag iallafall beröm, även om jag skuttade omkring på ett och ett halvt ben ungefär. Måste ha sett hysteriskt roligt ut. Slog i knät några fler gånger så det gjorde ändå ondare, men sket i det och jobbade på ändå..
Av någon anledning så hade vi också på oss rosa tröjor på jobbet idag. Något med bröstcancer att göra. Inte för att det var bröstcancer dagen men ja.. Något speciellt iallafall.
Kom hem och duschade och fick ett sms av Harper som frågade om jag ville åka en sväng i hans otroliga bil. Sa ja, eftersom jag ändå inte var på världens bästa humör och hoppades att han kunde liva upp mig - vilket han kunde. Det var väldigt kul faktiskt.
Han släppte av mig, hälsade lite på Greg och Anneli, som var i full färd att laga mat då Duncan (Ellikas pojkvän)'s föräldrar skulle komma på middag. Jag tog ett steg tillbaka då det var lite stressade och lät värsta paniken lägga sig innan jag visade mig i köket igen, haha.
Duncans föräldrar kom och vi åt en sjukt god middag som Greg hade lagat. Otroligt gott och mysigt var det. Väldigt trevligt måste jag säga.. Vi fick gå och lägga oss runt 11 - halv 12 ungefär..


kokaberra på en brevlåda!

Leah & Michelle at work

LOL, Ben, xD

Vlada

mee in my pink shirt

Saturday, 29 May 2010.

Jag skulle ha börjat 10.00 idag, men Liz ringde och lämnade ett meddelande om att jag behövde börja 8.00.. Sen ringde hon på morgonen, precis när jag skulle gå upp och bad mig att komma tidigare ändå, eftersom Michael inte var där. Det gjorde mig ganska sur.. Men jag kom dit och Amy var där, som aldrig jobbar helger annars, samt Donna. Och inget var jogrt utomhus förutom borden ungefär.. Så det fick jag fixa. Hela den här dagen var skit.
Jag snubblade i trappen som skär av resturangen i två delar och skadade mitt knä. Fyfan vad ont det gjorde! Kunde knappt gå.. Men jag kämpade på ändå med ett litet plåster på knät.
Fick sluta hyffsat tidigt och gick för att hälsa på Ellika.. Gick sedan runt lite och tog det lugnt innan jag gick hem och duschade för att försöka få såret rent innan jag satte på ett bandage runt, för det var inte bara ett jack i knäet, det var svullet också. Så.. Ja..
Tanken var att jag och Ellika skulle till puben och sjunga karaokee, men när vi upptäckte att semifinalen av Eurovision gick på TV så rusade vi dit istället och såg på det resten av kvällen. Det var nog bättre för mitt knä..

AJ

Friday, 28 May 2010.

Fick jobba idag igen. Jobbar ju nästan varje dag förutom måndag och onsdag, ungefär. Dagen var ganska hektisk, men helt ok. Det avtog efter lunchen ungefär, det brukar det göra. Folk blir lite ledsna när man säger att köket stänger 2.00 på en vardag. De vill inte ha Marco's hemgjorda quiches eller pies.. Synd.
Ah well, kom hem och var ganska trött men tog en sväng med dammsugaren över golvet - eftersom mitt golv behövde det. Sen var jag ganska trött - av någon anledning. Vet inte riktigt vad det var med mig de två senaste dagarna.. Har varit ganska seg liksom.. Jobbigt. Ah well.
Fick viktiga saker gjorda i pappersväg och så vidare så det var skönt.

Minns ni när jag var i York med familjen och tittade på Hanggliders? (inlägget finns här) Har äntligen fått upp videon nu så ni kan se vad jag pratar om!