Shoes, god damnit!

Oooh, köpte skor idag! Har spanat på dom här läckerbitarna länge nu, fast i gult. Dock fanns dom inte i min storlek (sadness) så det fick bli gröna istället. Men dom är snygga för det! Är sjukt nöjd.
Fick fika och pratsund med Lisa också. Vi "planerade" morgondagen lite.. Ska ut och socialisera oss lite och mysa på uteserveringar bland annat. Sjukt mys.

Sooo..

Igår fick vi paket, som vi trodde var vårat nya modem, men det visade sig att Telia var generösa och gav oss ett mobilt bredband, gratis i 3 månader. Så nu sitter jag på det och bloggar. Helt okej, lite segt.. Men men, vad ska man förvänta sig av en sådan liten manick?
Oh well.
Har köpt och fått en ny mobil. En vit Iphone 4. Äntligen kan jag joina klubben (haha) och njuta av att ha en ny mobil.. 3, nästan 4 år, är ganska lång tid med samma mobil, men den gamla var en riktig trotjänare! Men nu skall han bytas ut. Tack å hej.
Jobbar gör jag som en galärslav och bilder från midsommar ska ni få, kanske ikväll.

No internet.

Jag lider av internet brist och min mobil är inte så high-tech att jag kan göra några inlägg från den sååååå.. Ni får helt enkelt vänta tills vi får ett nytt modem med att få uppdateringar på bloggen från mig.
Midsommar idag och jag och Lisa planerar lite grejer. Järna-skogen och folket man tycker om. Samt en stor flaska med genomskinligt innehåll och Berra Brus. Japp, jag känner på mig att det kommer att bli en bra kväll.