- Party nails!

Satte mig och målade min naglar ordentligt imorse, ni fick ju en inblick av hur mina uppiffade partynaglar skulle få se ut igår.
Måste säga att jag gillar dem, och det var inte direkt jobbigt att måla, då färgen i sig var snabbtorkande.
Annars brukar miss klumpeduns bakom datorn alltid lyckas slå i naglarna av någon dum anledning innan lacket har torkat, men denna gången höll det sig!
Fräsigt!
 

- The working studio.

Två nördar och två datorer, haha.
Nej, skämt åsidor, jag har bara lyckats få Fredrik att sätta sig ner och faktiskt skriva ett inlägg på sin blogg eller två. Det händer ungefär varannan fullmåne.. Nädå.
Vi hade en liten photosession här förut med en grej som ligger Fredrik kärt. Ja, alltså, skulle han få välja så skulle den nog ligga i sängen.. Vill ni veta vad jag pratar om? Kolla hans blogg.
Det är rätt så mysigt att sitta såhär och bara dricka något varmt (havredrycks chai är i min kopp) och skriva lite, surfa runt och prata om det gågna året nu.
Snart ska vi väl slänga i oss något att äta till lunch, byta om och rulla mot Dessie's lya. Där ska vi äta ännu mer och dricka lite alkohol.
Myselipys.
 

- Mix n' match!

Hittade två stycken nagellack som såg ut att komma överens idag på stan.
Mitt i mellandagsrean så stod dom och väntade på mig, så tog tillfället i akt och jag måste säga att jag gillar slutresultatet!