- Shop, shop shop!

Sprang ner på stan en snabbis idag för att jag skulle handla engelska, färska korvar på ett ställe som gör allt sånt där själva. 
ÄLSKAR färska korvar, då de smakar SÅ mycket mer. Åt bara det när jag var utomlands.
Dock var dom slut så jag fick nöja mig med att vara utan ett tag till.. Tror jag ska springa ner efter jobbet imorgon och hoppas på att jag har turen med mig!
Gick dock in på H&M och hittade ingenting där heller.. Sen snurrade jag in på Vero Moda, eftersom jag sneglade på en jättefin tröja där häromdagen (eller nåt) som jag var tvungen att ha... Typ.
Det roliga var att hon i kassan hade på sig den! Hon sa att den kändes så himla skön att ha på sig, vilket jag måste hålla med om, även om den är tunn så har den ett sånt skönt tyg!
Hittade även en kofta i nästan samma tyg som jag inte kunde låta bli, även om den kanske är i längsta laget för mig. Tror dock den kan vara nice till shorts när det blir varmt igen.
 
 

- Sometimes I need a break from everything.

Jag vet inte om det är det faktum att hösten/vintern börjar rulla in och visa sina mörkare och tråkigare dagar, eller om det bara är så att jag har gått och blivit lite "deppig" just nu och stänger hellre in mig i mitt lilla skal just nu men de två senaste dagarna jag har varit ledig så har jag bara känt "BLÄÄÄÄ!"..
Har knappt använt mobilen, svarat på meddelanden eller telefonsamtal.. Och jag vet att det finns folk som kanske blir uppröra när jag gör så, men det handlar inte om er i den situationen, jag behöver bara lite distans från människor ibland.
Mitt jobb är väldigt socialt och när jag är ledig så tar jag gärna en paus ifrån det sociala.
Den senaste arbetsveckan har även varit ganska jobbig pga olika saker och jag har behövt den här pausen - att bara få vara med mig själv och andas lite. Inte tänka på en massa andra utan bara mig själv. Dessutom har jag jobbat mycket i veckan, så jag har varit lite sliten och trött.
Idag ska det dock bli lite ändring, ska ta mig till gymmet igen med Fredrik, han ska visa mig lite övningar som vi ska göra och sen blir det lite mat handlande.
 

- Halloween lights.

Lite sen, men jag älskar detta, hur kreativt är inte det här?
Har sett dom förr och tycker det är kul att de gör olika varje år.