Q & A - Fråga på!

Så jag tänkte ha en liten Q&A (questions and answers) här på bloggen lite för skojs skull! Det har kommit lite frågor den senaste tiden så jag tänkte att det kunde vara skoj!
Kommer det mycket frågor så svarar jag nog via video - för att göra det enkelt, men då kan jag inte lova att det inte kommer ta lite längre tid haha!
Jaja, hit me with your best shot! ;)
 

- Getting in to the groove.

Jag och Fredrik har börjat ta tag i våra träningsliv nu - så att säga. Jag bad honom för ca 2 veckor sedan att börja springa med mig och han svarade otroligt nog ja! 
Även om det mer är jogging för honom och jävligt kämpigt för mig (ibland) så gör han det mig nu 2 ggr i veckan. Han hjälper mig att faktiskt göra det - då jag är lite utav en sådan som börjar och sedan slutar efter två veckor. Vilket är bra.
Har börjat använda Runkeeper (från och med idag) för att hålla koll på mina små framsteg, men också för att det är ganska kul. 
Vill verkligen bygga på min uthållighet - inte för att jag inte trivs med min vikt eller liknande (jag har kommit till ro med att detta är hur jag ser ut) utan mer för att jag vill må bra. Jag vill känna mig stark och uthållig.
Just nu finns det inga mål, men vem vet i framtiden?
Någon annan där ute som använder sig av Runkeeper?

Gammal goding!

- Steeped tea!

Så i lördags blev jag upplpckad vid halv elva snåret av vår second mom för att åka till färjan för att plocka upp auntie Ann och hennes två döttrar Becka & Lizzie.
Tydligen hade det varit smockfullt på båten och de var de tre  sista passagerare till fots att få biljett. Ca 1500 personer var på färjan, vilket var lite skumt faktiskt. Mest med tanke på att det inte direkt är turist säsong här nu..
Oh well, vi åkte iallafall och köpte kaffe innan kosan styrde vidare mot Steph's lilla lägenhet där Ann skulle ha ett s.k "teaparty". Hon säljer nämligen teér och tillbehör till det (tex tekannor, muggar etc) och skulle ha en liten demo för vänner på ön med det nya som kommit in.
Det blev mycket plockande, organiserande, ätande och pratande innan gästerna började rulla in. Det var 6 andra förutom vi och alla handlade något.
Det var väldigt trevligt och mycket te blev drucket innan vi packade in oss i bilarna för att åka hem till Bob & Paula och äta hemgjord chili!
En mycket lång men väldigt trevlig dag med mycket familj. Supermysigt!Steeped tea finns tyvärr ej i Sverige, men vill ni kolla in deras prylar så har de en hemsida; http://steepedtea.com !