- Finally?

Okej, jag vet att jag har varit borta hemskt mycket ifrån bloggen, men jag har varit dundersjuk. Fattar inte ens att jag kunde bli så dålig?
Det började med ett oskyldigt halsont, till täppt näsa och snurrigt huvud, sedan frös jag om nätterna, Fredrik sa att jag både snarkade (Va? Jag? Näää..?) och snurrade mycket. Låg helt död hemma och orkade liksom INGENTING.
Var iväg fredags kväll (sushikväll), lördags förmiddag (Lite shopping) och Söndags kväll, och fick nog ett bakslag igår, för då mådde jag som en överkörd grävling igen - ungefär.
Så mina dagar har inte bestått av så mycket värt att skriva om - tyvärr.
Men det skall det bli ändring på - tjoho!
 
Idag, när Fredrik rullat hem, så ska vi iväg och handla lite, jag ska försöka posta ett paket (Till vem är lite hemligt..) och vi ska ta en fika tror jag. Fredrik mumlade om det iallafall. Frisk luft, for the win. 
 

- Shopping, woo!

Så idag åkte jag ner till Steph för att möta upp henne för att sedan åka och kolla lite i affärer.
Hon visade mig Mayfair, som ligger väldigt nära hennes lägenhet (typ tvärs över gatan..) samt Old Navy, Target osv.
Det var riktigt skoj och skönt att strosa runt med henne och en kaffe (som vi köpt på en drive thru starbucks!).. Snacka lite skit, pröva lite kläder, skratta åt halloween utklädnader och bara ha det bra.
Vi åkte sedan för att ta ut deras hund, Buster, på en prommis innan vi mös ner i soffan för lite te, cheese 'n crackers samt att kolla igenom hennes scrapbook från Sverige när hon var där, 2006! Det var riktigt skoj, med mycket minnen!

- Sushi night!

Idag kände jag mig piggare, så vi bestämde med Steph och James att vi skulle äta sushi på kvällskvisten.
Vid femtiden så tog vi bussen till dem och mötte dem utanför deras hus innan vi hoppade in i bilen och åkte till deras favorit ställe!
Det var hur mycket sushi som helst att välja på samt att den var väldigt anorlunda från det vi har hemma, ni kan ju kika på bilderna. Men det var gott! 
Sen blev det en tur till downtown där vi tog en liten prommis med deras vovve Buster. Det är otroligt mysigt där på kvällen, då det är så mycket lysen och grejer.
Sen körde de hem oss - hela vägen hem.