-Work, Birthdays and Weights.

Den senaste tiden har jag varit lite upptagen, kan man säga.
Har satsat ganska mycket på att jobba den senaste månaden, då jag ganska nyligen fick extrajobb på Åhléns och jag är en sådan människa som gärna vill visa mina framfötter i det jag gör. Så när chansen kommer och jag kan göra det så försvinner jag gärna från ytan liger och fokuserar.
Jobbet är väldigt givande och anorlunda från det jag har gjort förr. Det känns som om de trivs med mig och jag trivs med dem. Jag har lyckats med att komma upp över dagsmålen vi har och jag känner att jag utvecklas mer och mer för varje dag som går. Är det något jag tycker om så är det att lära mig nya saker.
 
Jag har även hunnit fylla år, och i år fick det bli "50-års kalas" med min sambo, då vi båda fyllde 25 i år.
Eftersom vi inte är några stor-firare så höll vi oss till att bjuda in hela släkten till vår lilla lya på lite fika och mys för någon helg sedan, vilket jag tror föll de flesta i smaken. Den senaste tiden har jag velat försöka ägna lite mer tid till mina nära och kära omkring mig faktiskt, det känns som om det behövs.
Vad vi fick är inte så viktigt, jag är mer tacksam över att alla som ville/kunde komma faktiskt kom och gjorde dagen väldigt härlig. Det kändes även som om min sambo, som inte är en storfirare av födelsedagar, fick en trevlig dag.
 
Åh, ja just det. Träningen går bättre och bättre också. Har äntligen lyckats ta mig upp till att klara av att lyfta den "lätta" stången (15kg) i bänkpress. Detta är ju då något väldigt stort för mig, då jag hade väldigt svårt att ens rubba stången första gången jag försökte med bänkpress, så detta gjorde mig väldigt stolt!
Min älskade sambo var såklart där för support så det kändes superbra.
Träningen går verkligen bra nu, även om jag lyckades bli sjuk i söndags efter den. Det kändes inte 100% på marklyften, men jag körde ändå och nu får jag lida för det!
 
Skulle ni vilja läsa mer om min utveckling i träningen på bloggen?
Eller är det ointressant?
 
 Slänger in en gammal bild från Kanada när vi fiskade krabbor!

- Jason and the Argain Oil.

Jag och Fredrik har blivit lite "kända" inom våra familjer för att ha ett badrum som luktar skumt.
"Vad håller ni på med här inne? Det luktar ju tjära!", brukar vi få höra.
Och ja, vårat gamla schampo från Lush, Soak 'n Float, luktade väldigt mycket tjära (eller också Darjeeling te). Det föll inte många i smaken kan jag ju säga.
Funkade gjorde det iallafall, Fredriks hårbotten slutade klia och likaså min. 

Nu har vi dock börjat med ett nytt schampo som också funkar jättebra.
Och vet ni vad?
Det luktar MYCKET godare. Rosor och godis, typ. 
Det heter Jason and the Argain Oil, och har en del oljor i sig, vilket har fått Fredriks hårbotten att sluta flagna - tro det eller ej! Dessutom så kliar hårbottnen inte heller! 
Den har dock en anorlunda känsla när du använder det.
Detta är ju också en schampokaka, alltså en hård tvål med schampo, men den faller sönder lite lättare än Soak 'n Float. Det kanske är det som är dåligt med den, om jag ska nämna något.
Annars gillar jag allt med Jason and the Argain Oil. Den luktar gott, den göra håret lätt och luftigt, den får håret att dofta gott, hårbottnen känns skön..
Jag har även märkt att om jag använder ett annat schampo (ej Lush) i ca. 1 vecka för att det vi använder vanligtvis är slut så blir mitt hår genast torrt och irriterat.

Så vill du pröva något nytt så kan jag lätt rekomendera Jason and the Argain Oil från Lush!(Bild från Google)

- Whats going on?

Som det kanske märks så har det tagits en oannonserad blogg-paus.
En del kanske undrar varför och det var väl det jag hade tänkt att försöka förklara, samt berätta vad som händer i livet just nu.

Blogg-pausen blev lite ofrivillig.
Jag tappade liksom lite lusten med att blogga efter att vi kom hem från Kanada. Varför vet jag inte, men det blir så.
Julen kom och det blev mycket ståhej med det, samtidigt var jag även arbetslös. Att vara arbetslös tog väldigt hårt på mig, då jag gillar att jobba och ha något att göra under dagarna.
Klättra på väggarna var inte direkt något som kändes kul.

Har ju nu lyckats få jobb dock och jobbar sedan ca en månad tillbaka på Kokobello (en lokal barnbutik) samt Åhlens som en extrajobbare.
Detta känns otroligt skönt, så nu är det mesta frid och fröjd.
Har även börjat träna 3 gånger i veckan tillsammans med Fredrik, men även med en mycket go gammal vän Helena. Det kanske låter konstigt, men jag känner mig redan starkare!

Fredrik och jag har pratat länge om vad "nästa steg i livet" är. Vi har kommit fram till att vi väldigt gärna vill utöka vår lilla familj med en fyrbening till och denna gång ska det bli hund!
Vi har pratat mycket om länge om ras och kön, och jag tror att vi har kommit fram till att vi ska ha en Staffordshire Bullterrier. En lagom stor, mysig och aktiv hundras som passar oss!
Apropå hundar så kanske ni redan har förstått att Eloisa har fått gå vidare. Hon lever alltid i våra minnen.

Ja, mer än så har jag inte att berätta tror jag.. Livet känns ganska bra och jag ska försöka att blogga lite mer nu!