- Talking about the memories..

Ni vet hur man ibland kan upptäcka hur saker och ting hänger ihop genom att prata med en människa som inte alls har något med saken att göra?
Nu när jag har flyttat och jag träffar nya människor så börjar jag se att vissa saker som har hänt eller som man har känt hänger ihop med annat. 
Jag känner också att jag mår bättre. Att jag är gladare. Att jag vill göra mer saker med folk och bara lära känna mig själv. Länge så har jag tänkt att om jag fokuserar på mig och om jag är ensam så klarar jag mig bra. Jag måste inte säga ja, och ofta har det mer blivit nej än ja då. 
Ändå märker jag att mitt humör är bättre när jag får umgås med folk. Det ger mig väldigt mycket bra självkänsla. 
Som jag sa till en ny vän som jag lunchade med idag - hade det varit för ett år sedan så hade jag troligtvis tackat nej pga kort varsel. Jag vet inte varför, men jag vet att jag kunde göra så många gånger när jag var ledig eller bara ville vara själv. Och det ville jag mycket för bara ett år sedan. 
Men sen jag träffade K och flyttade till en ny stad så har jag, sakta men säkert, börjat känna mig mer och mer hemma med mig själv och med min omgivning. Jag känner mig gladare och piggare. 
Kanske är det han eller så är det tex mina p-piller som jag slutade med i november förra året. De gav mig ett konstigt humör och gjorde mig mindre benägen att hitta på saker.