Julpynt.

Ahw, jag har varit sjuk hela den här veckan, förutom i måndags. Har mått väldigt konstigt ska jag säga er. Har inte sovit som en vanlig människa utan vaknat femitoelva gånger om natten, stirrat på klockan, rullat runt och försökt somna om. Sovit i en timme och gjort samma sak. Det är jobbigt, för på morgonen, hur länge jag än sover (då jag väl sover faktiskt) så är jag väldigt, väldigt trött. Förstår inte riktigt vad det är med mig. Morsan har ju såklart varit orolig, för det var inte länge sen jag var sjuk innan det här.. Så hon har funderat på att dra med mig till en läkare, men hon vet hur mycket jag hatar det. Kanske har jag bara haft otur? Får hoppas på det, annars blir jag själv rädd alltså.. Trodde först att jag hade lunginflammation igen. Ringde mamma i tisdags och nästan grät, så rädd var jag! Men hon sa bara åt mig att ta alvedon, dricka mycket, ta det lugnt och sitta upp, eftersom annars åker nog slem ner i lungorna (vilket är lunginflammation) och då skulle jag få det. Så jag lydde henne.
Idag är allt ok, jag har blivit bättre så jag hoppas på att kunna gå till skolan på måndag.

Mamma och jag rusade runt och strök lite juldukar, samt lade dem på sin plats. Mamma hängde även upp julstjärnan i vardagsrumsfönstret och ställde fram lite ljusstakar. Det börjar likna något minsann. Jag ville ställa fram lite tomtar också, men det tyckte hon blev för mycket.. Tror jag ska göra det iallafall, bara några, i smyg. För hon jobbar nu.
Sen så städade jag alla arbetsytor väldigt noggrant i köket idag också. Kände att man lika gärna kunde göra det när ingen var inne.. Men folk har redan var där och förstört mina perfekta arbetsytor. It sucks. Aja..
Ska baka pepparkakor med älsklingen på måndag också. Superjulmysigt! Har faktiskt längtat efter att få baka pepparkakor. Tycker nog att det är det mysigaste som finns på julen - att baka alla saker. Sen att äta dem är ju också trevligt. Men det där med att göra dem, tillsammans med familjen eller så är mysigast. Mamma har dessutom köpt världens sötaste cupcakesformarna till mig! Dom är underbara och jag kan knappt vänta på att få använda dem. Borde baka cupcakes snart..

min onda tå D:I förrigår så var jag väldigt klantig och slog i min tå. Eller rättare sagt så tappade jag en av dom där träskivorna som står för dörröppningarna på vissa ställen i våra hus för att hundarna inte ska springa in och ut här och där.. Rakt på min stortå! Först trodde jag inte att det var någon fara, för jag har gjort det förut.. Så när jag gick ut för att hämta vovvarna i hundgården så var jag bara lite surare och bräckligare än vanligt, men när jag kom in så såg jag att det blödde. På med plåster! .. Och idag ser det ju inte mysigare ut. Skulle byta plåster och det var ju inte den synen jag hade tänkt mig nej.. Aja, får väl se om det blir bättre.Provade min klänning som jag fått från kanada, som jag ska ha på studenten igen också. Morsan ville ju så gärna ha en bild som hon kunde skicka till Kanada. Så hon haffade mig preciiis när jag hade duschat och såg ut som en röd räka med blött hår och allt.. Riktigt fula bilder blev det, men jag lyckades få till en där man inte ser mitt ansikte, som jag kan lägga upp här. Tycker verkligen om klänningen, även om den kanske är lite stor på vissa ställen och för lång. men fin är den och jag känner mig som en prinsessa i den. Kanske är meningen när man firar studenten?

Nej, nu ska jag ställa ut lite tomtar och städa färdigt mitt rum!

jag i min studentklänning.
Jag menar verkligen det när jag säger att ni har tur som inte ser mitt ansikte..