Good girl!

Jag tog bussen hem igår, sjukt stolt över mig själv! Kan ju säga att jag bara har hört dåliga saker om bussarna/tågen här, vilket är synd.. För det gör dem underskattade när de faktiskt går helt ok. Jag kom ju hem - även om det tog en dryg timma men det gör inget. Alla busschaufförer är trevliga och hjälper en så bra så så det känns helt lugnt. :)Köpte ett armband till mig själv igår, för att jag tyckte att jag förtjänade det - plus att jag vill ha något som verkligen påminner mig om Australien när jag åker hem.
Köpte ett likadant till min mellersta kusin - Ellinor - när jag fyllde år och de är väldigt roliga. Man kan ändra dem hur mycket man vill - beroende på hur mycket olika pärlor man har osv. Det är mysigt tycker jag.Vaknade upp idag - på min lediga dag - och mådde halvdant. Har en svag huvudvärk och täppt näsa plus hals. Hur kul är det liksom?? Men men, skönt att man är ledig iallafall.. Synd bara att vår air-con repairman sa att vi behöver köpa en ny del till vår heater först innan vi kan använda den... Poo.. Ah well, någon dag i framtiden innan det börjar bli varmt igen så kanske den funkar, haha.
Som sagt så är äntligen min biljett till Nya Zealand bokad också. Ser fram emot att träffa Gina igen! Åker från Perth den 15:e oktober och landar i Auckland den 16:e oktober sjukt tidigt på morgonen. Men det är ett direktflyg så det är skönt. Det var inte så stor skillnad på direktflyg och inte direktflyg.. Skulle ha kommit in ännu tidigare på morgonen om jag tog ett flyg som mellanlandade i Sydney så... Nej tack, haha!
Nu gäller det bara att spara alla pengar..
Troligtvis så kommer vi skaffa ett trådlöst internet hit och en hemtelefon, vilket kommer göra det enkelt för mig att ringa hem - wohoo! Så, det kommer bli enklare att kommunicera igen. :)
Nu kommer jag inte på något mer att skriva.. Fråga lite frågor vetja, det är alltid kul!