....

Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu.
Är jag pepp inför krogen eller inte? Det känns nästan som om vi inte ens ska ut på krogen idag. Vet inte varför det känns så "overkligt" varje gång jag ska ut med polare på krogen. Som om jag inte liksom riktigt inser att jag faktiskt ska ut blland så mycket folk. Så känns det också nu för tiden när jag ska upp till Stockholm. Det känns lite "overkligt" på något vis.
Jag är en människoskygg människa, det är det inte många som vet faktiskt. Jag tycker inte om att vara runt för mycket folk som jag inte känner.. Även om jag har folk jag är trygga runt med mig, runt mig. Jag blir stressad, nervös och stirrig när jag är runt nya, okända människor. Jag vet inte vad som gör mig så rädd, jag vet bara att det får mig att bli rädd.. Nervös..
Men jag hoppas det blir kul idag! Hannis sa att hon kommer med bilen (grattis till körkortet du tog i onsdags!) och så åker vi till henne och fixar iordning oss. Sen drar vi vidare och har kul! Hevin slutar tydligen ganska sent (runt nio) så hon och Jonas kommer lite senare. Jamal var ute igår och var lite trött så jag sa åt honom att gå och lägga sig och sova och sedan ringa mig när han vaknar och säga om han kommer eller inte. Sover hos honom i vilket fall som helst. Lisa ska på nördfest idag, men hon sa att hon kanske hör av sig om det blir för "geekigt". Låter bra. Lisa är mysig.
Hannis och jag går förbi Linda och hälsar på henne innan också. Hon har rådisar, supermysigt!

Jag är så duktig, jag har gjort det - igen.
Jag fattar inte att jag lyckas med tat göra folk ledsna, sura, arga på mig genom att bara säga vad jg tycker och tänker. Ibland borde jag bara hålla käft, eftersom mina känslor och tankar verkar komma ut på HELT fel sätt än vad dom egentligen borde. Vet inte om det är därför som jag förlorat så många vänner genom åren. Jag vet att man inte ska gräma sig över det förflutna, men ändå.. Jag kom att tänka på det nu bara..
Dock är jag ju inte alltid ett svin med känslor som spretar åt alla håll och sticker hål i andras hjärtan. Ibland är det inte ens mitt fel, utan andras.. Andras avundsjuka, tankar, osv osv..Varför man nu ska vara avis på mig vet jag inte, men iallafall.
Har en person jag kanske måste säga förlåt till, men jag måste låta det lugna ner sig litet. Det känns ännu som om det är ett hett ämne. Hoppas det lugnar sig, för jag saknar personen i fråga och vill träffa denne snart.. Så jag hoppas inte det här förstörde våra framtidsplaner.

Jag och Lisa tränade i torsdag och det gick väl.. Sådär. Min koordination har blivit sämre med åren och ibland skyller jag på att det står folk framför mig, men jag märker att den har försvunnit. Fattar inte vart den tagit vägen och om jag borde leta lite, men jag kanske kommer in i det snart.
Det gick iallafall ganska bra, vi klarade oss igenom hela passet, med några små pauser vid jobbiga tillfällen. Annars så körde vi på som aldrig förr. Har ingen träningsverk just nu, men jag hade ont i mitt knä under natten från torsdag till fredag. Så jag blev lite orolig. Har alltid haft något problem med mina ben på något vis. Antingen knäet, även när jag red och sånt.. Samt min högerfot som har en tendens att vrida sig inåt när jag rider. Vet inte riktigt vad det beror på, men jag hoppas att det inte är något allvarligt.
Nästa gång är imorgon, söndag, och innan det så ska vi se på "I taket lyser stjärnorna" som jag läst (eller egentligen har lyssnat på under högläsning) för ett tag sedan. Minns att den var helt underbar så jag hoppas filmen inte gör mig besviken nu.

Nej, jag måste faktiskt packa lite nu. Bai.
// Sakito