- Finally it's done!

Äntligen har han kommit i mål, duschat och ätit.
Det tog honom ca. 7 timmar, en geting, kramp i rumpan och lite grinighet innan han kom dit men TACK OCH LOV så kom han i mål!

Simningen gick bra och han lyckades komma upp 2:a efter dansken som är så bra. Han var också snabb ut i växlingen på cykeln.
Cyklingen är inte det han tycker är hans starkaste sida men denna gången så fick han en geting innanför dräkten (som stack honom) och sedan fick han kramp i rumpan! Så han gled nedåt lite, Patrik gled om och hamnade riktigt bra.
Tror Fredrik låg 16 ut på löpningen och växlade riktigt fort även fast det hade hällregnat precis innan och ALLT var blött!

Under löpningen så var det blandat väder.
Det var nästintill storm ett tag, duggregn och solsken. Fredrik kände sig inte inte pepp efter första varvet och kände att han bara lekte runt..
Det var nästan som att han ville bryta, men vi pushade på honom så han sprang vidare och tog sig faktiskt i mål!
Slutade på plats 19, och hade riktigt ont i magen tydligen..

Men han var nöjd över att ha lyckats genomföra denna distans utan att vägga!
Och jag är jättestolt över honom som klarade det! Helt fantastiskt!

Nu ligger han med fötterna högt och tittar på mobilen.
Vi ska mysa ikväll och imorgon åker vi hem, med ett litet stopp i Linköping på vägen!

Bild 1; Incheckning på växlingsområdet. Klockan 07.00. - Bild 2; Växlingsområdet i full gång vid ca. 08.00! Kaos! - Bild 3; Förväntansfull och väldigt nervös tjej i jätteparkas! - Bild 4; Patrik på knallrosa cykel! - Bild 5; Fredrik påbörjar sitt sista varv på cyklingen!