Home sweet home, Perth.

Imorgon åker vi tillbaka till Perth igen, så idag gick vi runt en sista gång i Melbourne - för denna gång. Vi köpte posters på staden och Gina köpte lite souvenirer. Åt en jättestor tårtbit som var sjukt god på ett jättesött café i ett köpcentrum som påminde lite om Harry Potters Diagon Alley. Samt att vi drack lite kalla drycker för att inte dö av värmen som idag faktiskt var behaglig och det regnade inte. Det var väldigt skönt. Mycket folk var det dock, men det gör inget.
Imorgon skall vi som sagt flyga till Perth igen. Fick tag på Duncan som sa att han gärna kör oss hem, har försökt med att flirta med många nu - men tack och lov fick sa han iallafall ja, så det är ju skönt. Vi hade ju kunnat ta public transport, men det hade vi ju dött av på vägen så.. Det är ju skönt. Han är så snäll, ska ge honom bensinpengar för det.
6:e filmen är nu klar för vår resa, tror Gina håller på att ladda upp den medan jag skriver detta. Det är schysst. Det tar så lång tid att ladda upp dem på youtube dock, lite dumt. Aja, klockan är ganska mycket så jag ska sova så vi kan gå upp tidigt och fixa innan vi drar till flygplatsen.