"Let me in"

"Låt den rätte komma in" är en hyffsat bra bok och en helt ok film som kommer från Sverige. Många har säkert hört talats om den och kanske till och med läst/sett den.
Trodde dock aldrig att jag skulle säga detta; Men amerikanarna/britterna har gjort en egen version av den.
No kidding, at all.
Jag såg trailern igår på bion. Och den är inte alls lika bra som den svenska.
Den svenska är läskig, men mer konstig lite freaky och wierd skrämmande. Inte bara med blod och massa konstiga effekter. Man blir liksom mer rädd av konstigheterna än "effekterna".
Vanligtvis gillar jag int, personligen, svenska filmer så mycket. Men den svenska versionen är bättre tycker jag. Har dock bara sett trailerna på den amerikanska/brittiska, så jag kanske inte ska säga något - än. Men jag tycker det är dåligt iallafall. Det finns redan en film - en som är bra. Låt det vara så och förstör det inte!

För er som är nyfikna, här är en trailer på den amerikanska/brittiska.

New Dome in Mundaring!

Hah, sitter nu på DOME, ett café, i mundaring som öppnade idag. Skitfräsch, massa staff och en Philippa som jag inte sett på länge. Haha, det är ganska mysigt. Varmt är det också så jag skaffade mig en smoothie.. Lagom gott alltså. Cairo sa att det skulle bli 31 grader idag, men jag tvivlar på att det faktiskt är det..
Iallafall så har jag det bra.
2 veckor tills jag ser Gina igen och jag pratade med henne igår faktiskt. Ska bli så himla kul att åka på en roadtrip och att se henne igen! Är lite nervös dock, vet inte varför.. Kanske för att vi inte har setts på länge..
Apropå se så såg jag en ödla utanför mitt rum idag. Han kröp över stenarna utanför, det var lite coolt. Filmade honom, så att ni kan få se vad det är för djur jag se här omkring, haha.

Ska även se Simon ikväll - tror jag. Han är nedgrävd i en massa assignments, så jag vet inte riktigt hur det kommer bli, men troligtvis kommer han ha lite tid för mig iallafall. Men det borde han ha.. Ska bara fundera på vad jag skall göra tills ikväll.
Träffade Ellika igår och gick på bio. Vi såg "Easy A", en komedi som faktiskt var roligare än vi trott. Kan ju rekomendera den om man tycker om komedier. Efter det gick vi till mitt jobb och hade en drink. Det var mysigt. Sen körde hon mig hem. Ganska skön dag.
Ben köpte en "worm-farm" häromdagen också.. Han ska "odla" maskar.. Eftersom de inte har kompostmaskar här tydligen, haha. Det låter lite kul, men också ganska coolt. All kompost ut till dem! Schysst. Han ska göda sina plantor med deras "avfall". Lite kul.. Men men.

Damn..

Well, well. Is starting to get hot now. It'll be around 30 tomorrow, exciting, huh? I'll die, but thats fine.
The royal show in Perth is going on. Sheep sharing, Sheep-dogs doing their thing, rides and etc. I probobly wont go thou, cuz I need to save my money. But we'll see.
Been working alot, not today thou. And not tomorrow. Realized yesterday that its only 2 weeks left until I leave on thursday, which makes me excited, but also pretty scared cuz we still have no car in Brissy, because the guy we were going to buy the van from got a better offer from someone else. Kinda of sucky.. But oh well, we'll find something - i hope.
Work is going good, btw. I'm happy to work, and yesterday was a public holiday so I got alot of money. Got some saved up so I should be fine..
Life isn't that exciting right now for you to read about, haha. Wait another 2 weeks, okay?