[Love]

The words from you makes me shiver, even thou they're said over the phone..

weheartit.com

Fika.

Idag skuttade jag ned på stan i solskenet för att möta min käre Hannis. Vi gick och käkade på Nancy's.. Eller så åt hon och jag tjockade mig med en kladdkaka innan vi gick till Tratten för att fika på riktigt. Mhm.. Mycket skönt, älskar dagar då man bara känner sig fri. Våren får mig på såna tankar, jag blir lycklig på våren. Den får mig att le.
Sen gick vi hem till hennes pojkväns lägenhet och stökade till.. Eller drack te och tittade på Top Model och Project Runway. Sen skulle vi smyga därifrån och mötte Johan i trappen! Möhö..
Tog bussen hem och njöööt av vårsolen.
Nu ska jag städa och svära åt min blåsa på tungan - hur lyckas jag?
Imorgon är det jobbjobbjobb.

London calling.


Pratade just med min käre vän Luke som bor i Sydney, men som ursprungligen kommer ifrån England. Tanken är att han skall åka tillbaka till England i Augusti i år och hälsa på, och då tänkte jag och Lisa slå till och åka dit, eftersom jag aldrig har varit där och jag saknar Luke. Såvi slår två flugor i en smäll!
Vi tänkte att vi skulle resa runt lite och se oss omkring, eftersom det är lite så man ska resa.. Men vi får se hur det blir. Kanske lite back-packing style?