Nyårsafton!

Well, känns som om det kommer bli en väldigt stressig och ovetande kväll ikväll. Jag och Lisa ska iallafall ut til lRönninge, det är allt vi vet. Sen får vi se vart vi hamnar eller så! Hoppas det blir röj och sjukt kul iallafall.. Och inte apkallt, men det kan man ju inte räkna med!

Well, sov hos Max inatt iaf.. Var hos Monica innan med mamma och mamma shoppade loss, haha. Älskar när hon gör det, min lilla mamma.. Det behövde hon tror jag. Sen handlade vi, träffade på Anna igen. Hoppas att vi hinner gå ut innan Hannis åker hem!
Well, som sagt åkte jag hem till Maxen sen, han lagade mat när jag kom. Så jag fick lite mat och så såg vi på TV och somnade hyffsat tidigt. Sen gick vi upp vid 11, för max ville ha frukost. Så han ställde sig för att koka ägg - som inte gick så bra. De blev löskokta = man kan inte ha dem på mackan och dessutom hade han inget kaffe. Nahw, ingen bra start på morgonen.
Han skjutsade hem mig runt halv 1 och nu är jag här. Har precis städat åt Morris och snackat med Lisa. Nästa punkt är att gå ner i duschen och fräscha upp sig lite! Sen ska jag packa och dra mig till Lisa.

Hoppas ni får en underbar nyårsafton!


Happy New Year!
// Sakito

Inomhusmys och promenader i kyla.

Oh, idag fick jag köra lite längre och på lite mer "trafikerade" vägar.. När det väl är trafik, för idag var det typ inte en kotte ute och körde.. Har inte varit det på hela dagen? Förstår inte.. Men alla kanske har åkt hem till andra eller ut på landet eller något inför nyår, who knows?
Apropå nyår så har mamma bestämt att vi ska ge hundarna "lugnande" piller inför raketerna.. Vet inte vad jag tycker om det. Droger eller ej? Hm.. Får se, planerar att inte vara hemma så.

Well, när jag kom hem så myste jag lite framför TV:n, var rejält frusen efter att ha varit ute och sprungit fram och tillbaka till staden. Det var lite ensam tid för mig. Hade dock bestämt mig för att fixa lite i hemmet.. Och sagt och gjort.
Jag började med att plocka ur diskmaskinen, sedan åt jag lunch (med varm choklad bladn annat!), sen satte jag på en maskin med tvätt innan jag gick ut med hundarna och gick i en timme ungefär. Lite mer kanske till och med. Kom hem för inte så länge sedan och ska städa åt Morris när jag skrivit klart här! Senare ska jag och mamma till Monica och sedan handla. Sen kanske jag ska åka till Max, har inte riktigt bestämt mig.. Aja.


När jag kikade i brevlådan idag så hade ett brev från Hannis kommi med en julklapp i! Et underbart gulligt litet halsband med ett litet hjärtat och en "platta" som det står "courage" på. Alltså mod på svenska. Helt underbart gulligt! Höll på att börja gråta när jag läste brevet också.. Usch. Saknar den jäntan, men den 3:e Januari smäller det ju! Tur att vi hinner ses innan jag åker!


Well, nu ska jag kläa på mig lite annat, haha. Har lodat omkring i myskläder hela dagen!
// Sakito

Kom inte nära!

Just nu känns det som om jag snäser åt allt och alla..
Borde verkligen gå och lägga mig också..
Ska upp tidigt imorgon och övningsköra.
Vad fan..
Väntar på ett svar också..
Hatar att vänta, man gör ju det så mycket ändå, varför ska jag behöva vänta ännu mer på ett jävla svar?

Snart slänger jag något i väggen och skriker högt av förtvivlan..

// Sakito..