- Unhealthy lunch.

Igår bestämde jag mig för att ta mig i kragen och åka upp till Stockholm för första gången på länge och lämna in min stackars dator på reparation. Eller ja, det är typ en kontroll över skadorna för att se vad det kan kosta. 
Jag håller tummarna just nu, men försöker att inte ha för höga förväntningar!
Jag träffade även Dessie, vilket var mysigt. Har inte sett henne sen jag kom hem - typ - så det var jättemys att få mysa runt i stan med henne.
Vi fann att Dunkin' Donuts nu för tiden finns i gallerian och bestämde oss för att vara lite onyttiga och pröva deras sortiment.
Jag tog en sjukt god kalkon bagel med jättemycket Philadelphia ost. Sjuuuukt gott. Vi delade också på en double caramel donut. Också sjukt gott. Minus för iskaffet, plus för varma chokladen.
Hittade en klänning på H&M, ett par nya löpskor på XXL och fick med mig lite ingredienser till pumpkin pie från the english shop hem innan jag hoppade på tåget.
En mycket mysig dag måste jag säga och jag ser fram emot min och Dessies planerade middags dejt nästa vecka.

- Umi.

Så den senaste veckan har varit ganska hektisk med jobb, hundpassande och allt annat man kan tänka sig.
Som jag skrev i inlägget innan så fick vi passa sötaste hundvalpen Umi, som är en Engelsk Staffordshire bullterrier tik på 6 månader.
Vi gjorde allt för att hålla henne någorlunda unerhållen, med hundlekstunder och utflykter. Bland annat åkte vi till Brandalsund för en liten mysstund vid vattnet med henne och Taito.. Lättare sagt än gjort - då Taito älskar att skälla på vågorna HELA TIDEN. Det är lite utav hans OCD, vilket kan vara jobbigt men vi lyckades ha en riktigt mysig stund medan Umi åt på allt. Hon var som ett litet barn på riktigt, haha.
Det var en riktigt mysig dag för både mig och Fredrik då vi fick umgås tillsammans en hel dag. Ibland glömmer man att de enklaste sakerna kan vara så himla mysiga och vi vill umgås så mycket som möjligt nu innan augusti kommer.
Umi åkte hem i tisdags och det har varit lite tomt, men samtidigt så visste vi ju att hon skulle åka så det blev inte så mycket tårar - tack gode gud. Tror mest att Fredrik saknar någon att skeda med på morgonen haha.
 
 
 
 
 
 

- Little Cuite.

Äntligen en varm dag när jag är ledig.
Sommaren har verkligen börjat visa sig, och det är verkligen så underbart!
Vi har fått möjligheten att passa sötaste Umi igen och jag är äntligen ledig när vi har henne! 
Jag tänkte att jag skulle ta en tripp till mina föräldrar och låta vovvarna mysa lite i solen tillsammans. Samt hoppas på att Umi slutar morra åt Taito hela tiden! Haha! Vet inte om hon tror att han är en stor, läskig björn eller något! 
Hon är ju annars en väldigt mysig tjej som gillar att busa och äta! Bara 6 månader är hon men ändå så väldigt lyhörd. 
Valpar är ju det mysigaste som finns.